Bodyfit: specialist in zwembaden

Polypropyleen

Een eigen zwembad in de tuin. Wie droomt daar nu niet van? Bij Bodyfit Wellness kan jouw droom werkelijkheid worden. Bodyfit is namelijk gespecialiseerd in wellness. Je vindt hier sauna’s, jacuzzi’s, stoombaden, infraroodcabines en dus ook zwembaden. Dit bedrijf is niet alleen leverancier van een aantal toonaangevende merken zoals Starline, ze zijn ook zelf gespecialiseerd in het bouwen van zwembaden. Dat betekent dat je altijd slaagt! Want als het niet in de standaard collectie zit, dan kan het voor je gebouwd worden.

Bodyfit

Bodyfit heeft een groot assortiment zwembaden

Hoewel je het misschien op het eerste gezicht niet zou zeggen, zijn er veel verschillende soorten zwembaden. Dat betekent dat je ook een heleboel keuzes moet maken. Zo zijn er verschillende materialen waarvan de zwembaden gemaakt zijn. Daarnaast moet je beslissen over de afmetingen, of je het bad wil laten aflopen of liever een vaste diepte, wat voor rand wil je hebben? Komt er een trap in en zo ja aan welke kant? Daarnaast zijn er ook beslissingen over filters, mogelijkheden om je zwembad af te dekken etcetera. Kortom, veel dingen om over na te denken.

Zwembad

Voor elk budget een passend zwembad

Naast de bovenstaande mogelijkheden is er nog een belangrijk punt. Je budget. Bepaalde materialen zijn nou eenmaal duurder dan andere. Dat betekent dat je op sommige punten soms concessies moet doen. Een adviseur van Bodyfit kan je helpen om jouw wensen in kaart te brengen. Samen met jou wordt dan gekeken wat de mogelijkheden zijn. Zijn er standaard modellen die passen bij jouw wensen of is maatwerk nodig. Maatwerk is iets duurder natuurlijk maar dan heb je wel een zwembad dat helemaal past bij jouw wensen. Maar ook bij de standaardmodellen heb je de mogelijkheid om door middel van opties je eigen wensen door te voeren.