Creme voor extreem droge huid

Kneipp

KneippSinds een aantal jaar heb ik last van een erg droge huid. Ik was op zoek naar een creme voor extreem droge huid die ik dagelijks kan gebruiken. Mijn huid is erg gevoelig en met chemische stoffen in crèmes werkt het alleen maar averechts en wordt mijn huid alleen maar droger. Op een forum las ik over de producten van Kneipp. De producten zijn van natuurlijke stoffen gemaakt en er is zelfs een lijn voor de extreem droge huid. Ik was gelijk enthousiast en kocht online een creme voor extreem droge huid van Kneipp. Deze dagcrème werd al snel bezorgd en ik merkte gelijk een verschil. Mijn huid voelde beter gevoed en zachter aan. Dit was niet van korte duur, maar ik merkte dat in de loop van de week mijn huid steeds beter werd. Vaak bracht ik een dagcrème meerdere keren per dag aan om mijn huid zacht te houden. Maar de dagcrème van Kneipp hoefde ik maar een keer op te smeren om de hele dag voorzien te zijn van een zachte en stralende huid.

Een blijvende zachte huid

Kneipp
Ik zag mijn huid dag na dag steeds beter worden dankzij deze creme voor droge huid. Ik kocht nog een speciaal serum voor de droge huid en sindsdien is mijn huid in een topconditie. De producten van Kneipp hebben mijn huid totaal veranderd. Ik geniet nu van een stralende huid die er goed uitziet. Ik hoef nu niet de hele tijd bezig te zijn met de verzorging van mijn huid. Ik heb de producten gevonden die perfect aansluiten bij mijn huid. Dankzij de natuurlijke stoffen in de crème heeft mijn huid ook geen vreemde reactie gehad op de producten. Ik kan iedereen met een extreem droge huid en huidklachten deze producten aanbevelen.