Definitief ontharen bij Dermavisie

Definitief ontharen bij Dermavisie

By : -

Definitief ontharen bij Dermavisie

Het bedrijf Dermavisie

Wil je dat je jezelf in de zomer geen druk meer hoeft te maken van stoppeltjes, of moet je je elke dag scheren. Dan kan het bedrijf Dermavisie definitief ontharen bij jou. Door behandeling met de M22 of Harmony life systemen hoef je je zelf niet meer te scheren.  Voor definitief ontharen zijn er 6-8 behandelingen nodig met een interval van 6-8 weken, dan zijn pas de haarzakjes weg.
Na de eerste behandeling zie je vaak al resultaat bij definitief ontharen. 

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een consult met de huidtherapie ingepland. DIt is een gesprek waar je allerlei informatie krijg over de behandeling. Je huid moet 6 weken uit de buurt van de zon blijven. Als je al deze adviezen gewoon opvolgt kunnen er geen complicaties komen voor definitief ontharen.

Mijn ervaring

Ik ben erg blij dat ik het bedrijf Dermavisie voor definitief ontharen gevonden heb, want mijn haren groeien op ongewenste plekken en dit wilde ik graag stoppen. Ik heb een gesprek gehad voor de behandeling waarin ik allerlei informatie kreeg. Ik heb mijn wensen en behoeften verteld en de werknemers zijn hier op in gaan spelen. Na een lange tijd ben ik ontzettend blij met het eindresultaat. Ook kreeg ik na de laatste behandeling adviezen die ik moest volgen om zo de beste preventie voor mijn huid aan te bieden. Ben jij nu ook opzoek naar definitief ontharen, dan adviseer ik dat je het bedrijf Dermavisie benaderd! Zij gaan je wensen en behoeften uit laten komen.