Een rollator kopen bij Tomzorg: dit zijn de voordelen

Een rollator kopen bij Tomzorg: dit zijn de voordelen

Wist je dat er een heleboel plekken zijn waar ze rollators aanbieden? En wist je dat er ook een heleboel tussen zitten die niet de beste producten leveren? Een rollator kopen bij Tomzorg is echter een goede manier om zeker te weten dat je de beste producten krijgt. Tomzorg staat bekend om:

  • de service
  • de veel verschillende opties in materiaal en kleur
  • de indoor testbaan voor je rollator
  • de snelle levering

Indoor testbaan

Het is nu eenmaal heel belangrijk dat wanneer je een rollator koopt je ook zeker de beste rollator voor jouw lichaam hebt. Hoogte maakt uit, maar ook het soort handvatten en of je erop kunt zitten vinden veel mensen belangrijk. Bij Tomzorg kun je de tijd nemen om de perfecte rollator uit te zoeken. Je kunt dat onder andere doen door een ritje te maken op de indoor testbaan. Daar kun je voelen hoe de rollator straks zal rijden wanneer je ermee op straat bent. Want dat is natuurlijk het belangrijkste: dat jij er lekker mee kunt rijden.

rollator kopen bij Tomzorg

Materialen en kleuren

De materialen van een rollator zijn heel belangrijk voor de functie. Een licht materiaal dat makkelijk te vouwen is zal ervoor zorgen dat jij je rollator gemakkelijk kunt optillen of mee kunt nemen naar andere plekken. Hartstikke fijn natuurlijk. Maar deze modellen zijn vaak ook wel duurder. Daar moet je maar net het geld voor hebben. En je moet het natuurlijk wel het geld waard vinden. Veel mensen vinden het gewoon te duur om een rollator van 400 euro te kopen. 

rollator kopen bij Tomzorg

Instellen door een expert

Zorg als je een rollator hebt uitgezocht wel altijd dat iemand je hebt met de instellingen. De juiste hoogte en standen zijn belangrijk voor jouw comfort en ook nog je veiligheid.

Tag :#, #, #