Ergonomische muis bestellen

Ergonomische muis bestellen is mogelijk via Ergonomique. Dit bedrijf ontwerpt, levert en bezorgt al meer dan 20 jaar diverse hulpmiddelen die te gebruiken zijn tijdens het werken achter een computer. Denk hierbij aan een speciaal bureau, die je hoger en lager kan zetten. Maar ook zijn hier diverse andere hulpmiddelen te bestellen die ervoor kunnen zorgen dat de lichamelijke klachten zo goed al helemaal verdwijnen.  

Goede ergonomische muis bestellen

Zowel voor mijn werk, maar ook voor mijn hobby zit ik regelmatig achter de computer. Op sommige dagen wel meer dan acht uur. Ik weet dat dit best wel veel is en je af en toe een pauze moet inlassen. Maar als ik eenmaal ergens mee bezig ben, dan wil ik het ook afmaken. Thuis ga ik er in op de spelletjes en tegen verlies kan ik helemaal niet. Daarom blijf ik ent zolang spelen tot ik gewonnen heb. Vaak ben ik dan te intensief bezig en dat merk ik ik aan mijn pols en schouders. Deze doen erg zeer en zijn stijf. 

Sinds kort werk ik met een speciale muis. Deze staat verticaal en niet horizontaal. Hiermee merk ik dat mijn schouders minder tot geen pijn doen. Door de speciale houding die ik nu moet aannemen, ontspan ik veel spieren, waaronder in mijn schouders. In het begin leek mij dit niet echt handig, maar nu zal ik niet anders meer willen. Het bevalt mij prima en ik kan iedereen deze muis aanraden. Kijk op de website van Ergonomique voor de mogelijkheden.