Facings zijn een hele goede oplossing

Facings zijn een hele goede oplossing

FacingsFacings zijn voor mij de perfecte oplossing geweest. Hierdoor zit ik zo onwijs goed in mijn vel en dat maakt dat ik ook veel blijer ben. Het begon allemaal toen ik een jaartje of 15 was. Ik had net mijn beugel gehad, maar kreeg daarna geen spalkje. Daardoor is alles eigenlijk weer onwijs scheef gaan staan. Dat maakte het schoonhouden ook een stuk moeilijker en daardoor verkleurden mijn tanden ook vrij snel. Hierdoor vond ik ze nog lelijker en ging ik steeds minder vaak lachen op foto’s. Dat is natuurlijk onwijs zonde, want het is juist de beste manier om op de foto te gaan. Nu ik heel wat jaar ouder ben, weet ik dat uiterlijk ook niet alles is. Toch besloot ik een jaar geleden ongeveer om te kijken wat ik hieraan kon laten doen. Eigenlijk had ik geen flauw idee wat voor mogelijkheden er allemaal op de markt waren. 

Ongelofelijk blij met mijn facings

Facings

Toen ik bij Bruchmann online kwam, vond ik veel informatie rondom facings. Dit sprak mij al best wel aan, maar ik had nog wel wat vragen hierover. Hiervoor heb ik toen contact opgenomen en daarna ben ik op een eerste gesprek uitgenodigd. Toen ik aankwam bij hun praktijk werd ik heel erg hartelijk door de tandartsassistente ontvangen. Ik voelde me direct erg op mijn gemak en heb overal een duidelijk antwoord op gekregen. Diezelfde avond ben ik alle voor- en nadelen tegen elkaar op gaan wegen. Het is namelijk best wel een grote uitgave en dat maakte mij aan het twijfelen. Toch ben ik inmiddels heel erg blij dat ik het heb gedaan, want het resultaat is nog mooier geworden dan ik van tevoren had verwacht. Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje bij dit bedrijf. Ik kan hen in ieder geval aan iedereen aanraden!

Tag :#, #, #