Veel geleerd van Just be mindful

Veel geleerd van Just be mindful

By : -

Veel geleerd van Just be mindful

Bezoek eens de website van Just be mindful. Een tijdje geleden zat ik er even helemaal doorheen. Het ging slecht op werk en thuis ging het ook niet al te best. Elke dag duurde erg lang en ik zag het even niet meer zitten. Mijn vrienden vroegen zich ook steeds meer af wat er aan de hand was. Mijn broer die is erg van de spiritualiteit. Hij is momenteel leraar mindfulness op een middelbare school. In mijn ogen zag hij ook dat het slecht met mij ging en probeerde mij te helpen. Het advies kreeg ik om te lezen over dit onderwerpen en mijzelf erin te verdiepen. Volgens hem werkt het echt om vrij in mijn hoofd te worden. Ik besloot toen op het internet naar een goed boek te zoeken hiervoor. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij deze website. Hier was een heel scala aan boeken en cursussen beschikbaar. De volgende dag besloot ik met hen contact op te nemen. Direct kreeg ik er al een goed gevoel bij en besloot om hier een cursus te gaan volgen.

Just be mindful helpt mij verder!

Dankzij de cursus van Just Be Mindful zit ik weer een stuk beter in mijn lichaam. Het helpt mij weer te concentreren op het heden en niet teveel te denken aan het verleden. Stapje voor stapje ben ik weer dingen aan het ondernemen. Steeds meer energie haal ik weer uit het leven en de activiteiten die ik doe! Wat een hulp is dit voor mij geweest. Mocht jij dit ook willen dan kan ik je zeker aanraden om eens naar deze website te gaan en inspiratie op te doen. In het begin was ook ik huiverig hiervoor maar het heeft echt mijn leven een positieve wending gegeven. Via deze wijze wil ik hen nogmaals bedanken voor de hulp.