Met een goed gevoel naar de Eindhovense tandartsenpraktijk

Wie zoekt naar een Eindhovense tandartsenpraktijk is hier op de juiste plek. Deze Eindhovense tandartsenpraktijk is gevestigd aan de PC Hooftlaan op huisnummer 2 in Eindhoven. Ze zijn elke werkdag geopend van half 8 in de ochtend tot vijf uur in de middag. Op de dinsdagen zijn ze tot in de avond open: tot half 9. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je zelf elke werkdag op werk aanwezig moet zijn of liever geen uren mist. Het team is groot en er zijn dus genoeg tandartsen en assistentes om je te helpen.

Een groot team

Behalve een hoop tandartsen, assistentes en receptionisten, zijn er ook een aantal mondhygiënisten, een endodontoloog, een paro-preventieassistente, een sterilisatie assistente en een preventieassistente. Je kunt bij deze Eindhovense tandartsenpraktijk dus terecht voor al je controles, reinigingen en problemen rondom je gebit. De Eindhovense tandartsenpraktijk bevindt zich op de derde verdieping van het gebouw.

Als je bang bent voor de tandarts\

Je kunt bij de Eindhovense tandartsenpraktijk natuurlijk terecht voor controle. Als er dan iets mis blijkt, dan zullen ze met jou bespreken wat er nodig is. Hierbij komen de te verwachte resultaten aan bod, de eventuele risico’s van een behandeling, hoe veel behandelingen er nodig zijn en de duur van de behandeling of behandelingen. Wanneer je bang bent voor de tandarts, zullen zij je op je gemak stellen als je dit aangeeft. Er wordt tijd gemaakt zodat jij je goed voelt en er wordt bijgedragen aan jouw gemoedstoestand voordat de tandarts of mondhygiënist aan de slag gaat.