Voordelige hoorapparaten prijzen bij Phonak

Gehoortoestel

GehoortoestelEens boven de 50 merk je allerlei kwaaltjes aan jezelf. Ze zijn echter niet altijd even opvallend aanwezig, maar na een tijdje merk je ze meer en meer op. Zoals bijvoorbeeld het gehoor. Ik heb altijd een goed gehoor gehad maar sinds een jaar merk ik steeds vaker dat ik niet altijd alles meer gehoord heb. Bij gelegenheden waarbij veel gepraat wordt, lijkt het soms alsof ik in een soort lucht bel zit. Het lijkt bij zulke gesprekken net alsof ik bij deze gesprekken ver van de spreker verwijderd zit ookal is dat niet zo. Onlangs besloot ik dat ik hier iets aan wou laten doen!

Op zoek naar een hoorapparaat

Wanneer ik op zoek ging naar een hoorapparaat vond ik het aanbod aan hoorapparaten heel uitgebreid: zoveel technologieën en uitvoeringen! Dit was voor mij de aanleiding om ten rade te gaan bij een aanbieder die mij persoonlijk zou begeleiden. En die vond ik bij Phonak. Ik besloot er langs te gaan en legde er een afspraak vast voor een gesprek ter kennismaking met het aanbod, het bespreken van hoorapparaten prijzen en voor een gehoortest. Het gesprek verschafte mij meer inzicht in de verschillende type’s hoorapparaten en welk apparaat het best aan mijn noden voldeed.

Gehoortoestel

Een persoonlijke service bij Phonak

Vanaf de eerste kennismaking met Phonak werd duidelijk dat een persoonlijke service hier centraal stond. En dat stelde mij gerust en gaf me vertrouwen in de garantie dat er een geschikt hoorapparaat voor mij gevonden zou worden. En inderdaad, samen kwamen we tot een apparaat dat perfect aan mijn noden voldeed. Ik draag het nu al 6 maanden en ik ben heel tevreden over de persoonlijke service en hoogwaardige kwaliteit. Wat een verbetering!