Wat te doen bij ptss

Wat te doen bij ptss

By : -

Wat te doen bij ptss

Wat te doen bij ptss, dat is een vraag waar veel mensen mee rondlopen. Echter is het in het begin moeilijk om erachter te komen wat er precies aan de hand is. Voordat deze diagnose is vast gesteld, ben je al een tijd verder. Een heftige gebeurtenis in een mensen leven kan veel impact hebben. Niet alleen tijdelijk, maar het kan jouw verdere leven beïnvloeden. Je kan er goed ziek van worden en erger nog, helemaal de weg van kwijt raken. Vooral wanneer jou iets is overkomen, door toe doen van een ander is dit moeilijk te bevatten.

PTSS klachten

Schakel een goede behandelaar in

PSYTREC is een instelling waar je de juiste hulp kan inschakelen. Voor diverse doelgroepen is hier een behandeling voor te vinden. Iedereen van 18 jaar en ouder kan hier terecht voor een behandeling.

Heb jij zelf een traumatische ervaring achter de rug en hierdoor diverse klachten gekregen, neem dan contact op met dit behandelcentrum. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer wat op de site te zien is, of een aanmeldformulier, online, in te vullen. Ook is het mogelijk om door middel van een zelftest te zien of jij PTSS hebt ontwikkeld. Je ziet meteen of je deze stress stoornis hebt ontwikkeld en kan hiermee actie ondernemen.

De hulp die ik hier heb gekregen heeft veel voor mij betekend. De angst die ik had om alleen over straat te gaan, nadat ik was mishandeld, is zo goed als verdwenen.